Boka dina biljetter nu för att uppleva magin i Peter Jobacks nya Julkonsert!Upplev magin i Peter Jöbacks nya Julkonsert 2023 - boka dina biljetter nu!

I december 2023 kommer den svenska superstjärnan Peter Jöback återigen att framföra sin världsberömda Julkonsert-show. Som en av Sveriges mest älskade musikexporter har han glatt fansen i åratal med sin julspecial och nu kan du vara en del av det! Boka dina biljetter idag för att uppleva magin i Peter Jöbacks nya Julkonsert.

Vi presenterar Peter Jöback

Peter Jöback är en multibegåvad sångare, låtskrivare, skådespelare och musikproducent som har varit i branschen sedan mitten av 1980-talet. Han är mest känd för sina ljuva popballader och gripande framträdanden, liksom för sitt omfattande turnéschema och framgången med sina album. Han har sålt miljontals exemplar över hela världen och hans låtar har använts i filmer, reklam och på radio.

En favorit till jul

Peter Jöback är utan tvekan den mest framgångsrika och älskade svenska julmusikern. Hans årliga julkonserter, eller Julkonserter, är en älskad tradition i Sverige och runt om i världen. I mer än ett decennium har konserterna varit utsålda i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö. Människor från hela världen strömmar till för att höra hans tolkningar av de klassiska julsångerna, såväl som originalmaterial.

Julkonsert 2023

I år kommer Peter Jöback att presentera sin nyaste Julkonsert, och det lovar att bli en av hans bästa hittills. Showen kommer att hållas i Sveriges Televisions studio i Stockholm och kommer att innehålla några av Peters favoritlåtar samt en del helt nytt material. Setlistan kommer att innehålla klassiker som "Stilla Natt", "O Little Town of Bethlehem", "Joy To The World" och "We Wish You A Merry Christmas", samt hans egna originalkompositioner.

Aktiviteter före föreställningen

Före konserten kommer alla deltagare att kunna njuta av några pre-show aktiviteter på arenan. Detta inkluderar roliga fototillfällen, presentbutiker, matstånd och mycket mer. Det kommer också att finnas möjlighet att träffa och mingla med Peter Jöback själv.

Boka dina biljetter nu

Missa inte chansen att se Peter Jöbacks nya Julkonsert 2023! Biljetterna finns tillgängliga nu och kommer att sälja slut snabbt. Ta vara på detta unika tillfälle och boka dina biljetter redan idag för att uppleva magin i Peter Jöbacks nya Julkonsert.För den som är ute efter en riktigt magisk julupplevelse finns Peter Jöbacks nya Julkonsert 2023. Från festligheterna före konserten till den fantastiska setlisten kommer detta att bli en av de mest minnesvärda händelserna under julhelgen. Boka dina biljetter nu och upplev magin i Peter Jöbacks nya Julkonsert.