Upptäck den dynamiska duon: Peter JobackUpptäck den dynamiska duon Peter Joback
Svenska folkljud med en modern produktion. De kombinerar traditionella instrument som fioler, gitarrer och fioler med moderna beats och synthar för att skapa ett sound som är både nostalgiskt och fräscht.

En ny musikalisk sensation

Peter och Mikael Jobacks framgångar visar att det fortfarande finns utrymme för innovation och experiment i musikbranschen. De två bröderna har skapat ett helt unikt sound genom att kombinera traditionell folkmusik med modern produktion. Deras musik har hyllats av publik runt om i världen för sin kreativitet och unikhet.

De två fortsätter att förnya sig och tänja på gränserna med sitt signaturljud. De är engagerade i sitt hantverk och de strävar efter att skapa nya och spännande saker för att hålla sina fans intresserade. Peter och Mikael är här för att stanna och kommer att fortsätta att skapa vågor i musikbranschen under många år framöver.Peter och Mikael Joback är två bröder som har lyckats kombinera sina individuella talanger för att skapa något riktigt speciellt. Deras unika sound har blivit en succé både i Sverige och utomlands. De har snabbt blivit en sensation. Duons unika blandning av traditionell svensk musik och modern produktion kommer att fortsätta att skapa vågor och hålla publiken engagerad.